Mentor till Lärare

Mentor till Lärare

Om företaget

En mindre grundskola i Mora kommun.

Dina arbetsuppgifter

Vår samarbetsskola söker en mentor/ handledare till en av sin lärare som undervisar i årskurs 4. I denna roll får du chansen att stötta och vägleda en kollega. Du kommer att närvara under lärarens lektion och efter lektionstid utvärdera och handleda i arbetet framåt. Du kommer handleda läraren i alla delar av läraryrket.

Detta är ett uppdrag med omgående start eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid terminen ut.

Din profil

Vi söker en legitimerad lärare med gedigen erfarenhet av undervisning. Trivs du i rollen att handleda andra? Har du erfarenhet av att t.ex. vara VFU-handledare? Kanske är du pensionär som vill dela med sig av sin erfarenhet genom tips och råd. Detta är en ganska så unik möjlighet att gå in i handledarrollen till 100% och göra skillnad för en lärare.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande och tillsättningen kan ske innan annonsen löpt ut så sök redan idag!

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta:
  • Jesper Fahlström på tfn: 073-351 27 45 jesper.fahlström@clwork.se
  • Mikaela Bäckstedt på tfn: 073-351 27 32 mikaela.backstedt@clwork.se
Följ oss gärna på: www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Jesper Fahlström
Telefon 073 351 27 45
Område Mora
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se