Vill du jobba som konsult hos oss på Clockwork?

Vill du jobba som konsult hos oss på Clockwork?

Om företaget

Vill du få chansen att jobba som konsult hos oss på Clockwork i höst?
Nu söker vi dig som vill jobba tillsammans med vårt glada gäng i Clockworks bemanningspool för framtida uppdrag. Är du intresserad av att jobba i hjärtat av Dalarna och vill ha breda karriärmöjligheter? Fortsätt då att läsa!

Dina arbetsuppgifter

Clockworks bemanningspool är perfekt för dig som vill samla på dig mer erfarenheter, få in en fot i arbetslivet eller få chansen till att hitta ett långsiktigt arbete. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag ute hos våra kunder.

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester mm.

Som konsult hos oss kan bland annat jobba som:
  • CNC-operatör
  • Industriarbetare
  • Truckförare
  • Hjullastarförare
  • Lastbilschaufför
  • Ekonom
  • Administratör
...och mycket annat!

Din profil

För att matcha våra kunders olika uppdrag så ser vi att du som söker är flexibel, social, har ett öppet sinne och nyfiken på att lära dig nya saker.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan! Vi arbetar löpande med intervjuer så skicka gärna in din ansökan redan idag via www.clockworkpersonal.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Dufbäck på elin.dufback@clwork.se
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se