Vill du ha ett extrajobb inom industrin?

Vill du ha ett extrajobb inom industrin?

Dina arbetsuppgifter

Är du student, pensionär eller har en annan sysselsättning på minst 50 % (jobb eller kanske idrott som yrke), så har du chansen att vara med i Clockworks vikariepool. Här får du möjligheten att prova på att arbeta inom industrin och samla på dig mer arbetslivserfarenhet att fylla på ditt cv med, samtidigt som du drygar ut det eventuella CSN-lånet, lönen eller pensionen. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma kan variera beroende på vilken avdelning det är som har behov. Montering, paketering och andra lagerrelaterade arbetsuppgifter är några exempel. När vi har ett ledigt uppdrag så skickar vi ut förfrågan till dig via vårt system där du själv sen kan välja att tacka ja eller nej.

Din profil

För att matcha på våra kunders olika uppdrag så ser vi att du som person framförallt är flexibel, social, har ett öppet sinne och nyfiken på att lära dig nya saker.

Krav:
Studerar, pensionär eller har ett annat arbete med minst 50 % omfattning.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester mm. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se