Vi söker fler Clockworkers till industrin i Mora

Vi söker fler Clockworkers till industrin i Mora

Dina arbetsuppgifter

Industrin i Mora behöver fler Clockworkers! Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilken kund det gäller och vilken avdelning du hamnar på. Montering, paketering och övervakning av maskin är några exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma.

Din profil

Att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete är en självklarhet. Som person är du framåt, social och lättlärd. Har du ett tekniskt intresse och är nyfiken på att lära dig ännu mer så finns det stor chans till att utvecklas inom företaget. Att jobba under högt tempo är inget problem för dig. Lik väl som du gillar att arbeta i grupp, går det även bra att arbeta självständigt.
Meriterande är om du har någon utbildning eller erfarenhet från industrin sedan tidigare, men det är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet. Huvudsaken är att du har en stor portion med arbetsmoral och viljan att lära dig ännu mer.

Om du är rätt person, visar framfötterna och behov fortfarande finns hos kunden, så finns det stor chans till anställning efter uthyrningsperioden.

Beskriv i din ansökan vilka eventuella behörigheter du innehar (truckbehörighet exempelvis)

Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättning, ansök därför redan idag via www.clockworkpersonal.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Marielle Broberg Lund, via mail marielle.broberg@clwork.se
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se