Truckförare i Mora

Truckförare i Mora

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu truckförare till kunder i Mora med start omgående, men även med start längre in på hösten.

Arbetsuppgifterna består av att köra truck, plocka och packa ordrar, lossa och lasta lastbilar och se till att varje produkt hamnar på rätt plats på lagret. Vi söker både dig som har erfarenhet av truckkörning sedan tidigare, och även dig som kanske inte har så mycket erfarenhet av truckkörning. Beskriv i din ansökan vilka truckar du har kört och hur mycket erfarenhet du har av arbetet.

Din profil

Du innehar truckbehörighet A-B. För att trivas i denna roll krävs det att du är flexibel och har ett sinne för ordning och reda. Du är en lagspelare som gillar att samarbeta med dina kollegor. Du har inte heller några problem med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du som söker trivs med att jobba under högt tempo. Som person är du social och driven.

Är du den vi söker? Varmt välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida clockworkpersonal.se

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se