Truckförare i Mora

Truckförare i Mora

Om företaget

Vi söker nu truckförare till flera kunder i Mora. Tillsättning kommer att ske efter sommaren. Är du rätt person så är chanserna till fast anställning efter hyresuppdraget mycket stora.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att ta hand om ankommande gods, lagerhållning och orderplock.
Dag, skift och natt kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har truckkort med behörighet A+B. Ange i din ansökan vilka behörigheter du har. Innehar du även C2-behörigheter, är det ett stort plus. Har du tidigare arbetat på lager, med truckkörning eller inom industrin ser vi det som meriterande. Då arbetet som truckförare är relativt självständigt ser vi att du trivs i en miljö där du får ta egna initiativ och beslut. Arbetet sker tillsammans med många härliga kollegor, ser vi även att du har lätt för att samarbeta.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 sept 2019 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se