Strategisk och erfaren internkommunikatör sökes för uppdrag hos kund i Mora

Strategisk och erfaren internkommunikatör sökes för uppdrag hos kund i Mora

Om företaget

Kunden har sin verksamhet på flera orter i Dalarna med en stark lokal förankring. Här får man möjlighet att jobba inom en av de verkliga nyckelindustrierna i Sverige. Man blir en del i ett starkt bolag där delaktighet och personlig utvecklig är i centrum. Mångfald och jämställdhet är något som företaget prioriterar, stort fokus ligger även på ordning och reda, hälsa och säkerhet.

Dina arbetsuppgifter

Kartläggning/nulägesanalys av den interna kommunikationen/informationsflödet. Utifrån nulägesanalysen komma med konkreta förslag på hur den interna kommunikationen ska byggas upp inför framtiden. Kunden önskar även hjälp med att utvärdera vilka system som bör användas för att uppnå önskat resultat. Samt eventuellt vara behjälplig vid implementering av de nya systemen.

Din profil

Vi tror att det är en förutsättning att du har jobbat med kommunikation på strategisk nivå, fördelaktigt om det är internkommunikation. Kunskap och förståelse för ett bolags struktur och organisation är meriterande, att ha en helhetsförståelse och ett helikopterperspektiv på organisationen kommer att underlätta arbetet.

Du måste kunna prata med anställda på alla nivåer och förstå att de beroende på tjänst har olika förutsättningar att få informationen till sig.

Har du erfarenhet från att ha jobbat i projekt är det meriterande.

Då detta är ett uppdrag hos en kund så kommer du att vara anställd av Clockwork och arbeta som uthyrd konsult till vår kund. Uppdraget är sträcker sig över ca 6 månader.

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2021-04-21.
Vi går igenom ansökningar löpande varför vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt.
Ytterligare information om tjänsten lämnas av konsultchef John Cristoferson på 073 351 27 77 eller kandidatansvarig Elin Dufbäck på 070 821 53 26.
Mer info
Kontaktperson John Cristoferson
Telefon 073 351 27 77
Område Mora
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Publicering, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork.
Vi arbetar med rekrytering och bemanning, vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se