Nu söker vi ekonomer till kommande uppdrag!

Nu söker vi ekonomer till kommande uppdrag!

Dina arbetsuppgifter

Inför kommande uppdrag söker vi dig som vill jobba inom ekonomi. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag och tjänst, men vanligt förekommande uppgifter är löpande bokföring, skatt, moms, fakturering, lön, orderhantering.

Din profil

Vi söker dig med en ekonomisk bakgrund, kanske eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet inom relevant område. Vi tror att du som person är självgående och analytisk. Vidare bör du vara noggrann med stort ansvar-och servicekänsla. Att vara flexibel och att kunna samarbeta är självklart för dig.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund.

Är vi den du söker? Välkommen med din ansökan redan idag!
Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna john.cristoferson@clwork.se eller ellen.gabrielsson@clwork.se
Mer info
Kontaktperson John Cristoferson
Telefon 0733512777
Område Mora
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se