Murare sökes i Mora

Murare sökes i Mora

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar framförallt med murning och putsning av olika byggnader. Exempel på arbeten är renovering av kyrkor och andra kulturbyggnader.

Din profil

Vi söker dig som har någon typ av erfarenhet eller utbildning inom området. Vi lägger självklart stor vikt vid din personlighet. Du är positiv, arbetsvillig, flexibel och har stor vilja att utvecklas i din roll. Arbetet är fysiskt krävande och kroppen är ett av dina viktigaste verktyg i jobbet. Därför är det viktigt att du har god fysik. Självständigt arbete är inget hinder för dig. Vi ser att du som söker är ordningsam, strukturerad och stresstålig. Körkort B är ett krav. Om du är rätt person för jobbet så finns stor chans till fast anställning efter uthyrningsperioden.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande.
Varm välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se