Lagerpersonal i Mora

Lagerpersonal i Mora

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba som lagerpersonal hos en kund i Mora. Du kommer att arbeta med allt som har med ett lager att göra - truckkörning, orderplock, in- och utleveranser, sortering mm. En viss datakunskap krävs, då ordrarna och leveranserna ska registreras i ett datasystem. Meriterande är om du tidigare har arbetat i en liknande roll, men det är inget krav. Stor vikt kommer självklart att läggas i hur du är som person.

Din profil

Eftersom arbetsuppgifterna kan variera så ser vi att du som söker är flexibel. Du är en driven och social person, som även är initiativrik och bidrar till en positiv stämning på din arbetsplats. Tjänsten passar dig som är strukturerad, noggrann och vill ha ett fysiskt jobb. Är du rätt person för jobbet så finns det stor chans till anställning hos kunden efter uthyrningsperioden.

Krav:
Du läser, skriver och pratar svenska obehindrat
Truckkort (beskriv i din ansökan vilka truckbehörigheter du har)

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande.
Varm välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se