Lagerpersonal i Mora

Lagerpersonal i Mora

Dina arbetsuppgifter

Är du vår nästa kollega? Clockwork söker lagerpersonal till en kund i Mora, med start omgående. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter går ut på att plocka, hänga upp, plocka ner och paketera varor. Även andra förekommande lagerrelaterade arbeten kan tillkomma. Har du truckkort så kan även truckkörning förekomma i arbetet. Dokumentera gärna i din ansökan vilka truckbehörigheter du har.

Din profil

Vi ser att du som söker är självgående, noggrann och lättlärd i ditt arbete. Du har inga problem med att arbeta i högt tempo. Då arbetet är fysiskt krävande och du kommer att arbeta i högt tempo så är det viktigt att du har en god fysik. Som person är du självklart social, positiv och driven. Perfekt start på arbetslivet för dig som precis har tagit studenten!

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se