Industriarbetare i Mora

Industriarbetare i Mora

Om företaget

Har du intresse för tillverkande industri? Är du tekniskt lagd och vill arbeta i en miljö där det händer mycket? Då kan du vara rätt person för oss!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter varierar beroende på tjänst och uppdrag, men vanligt förekommande tjänster är lagermedarbetare, montör, maskinoperatör och truckförare. Gemensamt för de flesta uppdrag är att du har många härliga kollegor runt dig men arbetet utförs ofta självständigt. Uppdragslängd och arbetstider kan variera beroende på uppdrag.

Din profil

Vi tror att det du kan inte sitter i dina tidigare yrkestitlar, utan i vad du vill och vad du har för ambitioner. Ett stort plus är om du har intresse för mekanik eller teknik.
Men huvudsaken är viljan att lära, är du engagerad i ditt jobb är du rätt person för oss!

Ansökan

Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan redan idag. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Moa Björk på moa.bjork@clwork.se eller telenr. 070-821 53 26
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se