Industriarbetare i Mora

Industriarbetare i Mora

Dina arbetsuppgifter

Hösten är här och vi söker fler personer som vill jobba inom industrin i Mora. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på tjänst och uppdrag, men tjänster som är vanligt förekommande är montör, truckförare eller maskinoperatör.

Din profil

Vi ser att du är en händig och ansvarstagande person som är pålitlig och trivs bra med att arbeta både i team och självständigt. För att passa bra i denna roll är du strukturerad och lugn även när du hamnar i stressiga situationer. Att arbeta under högt tempo och ta i med kroppen är inga problem för dig. Erfarenhet från arbete inom industri och lager är meriterande, men inte ett krav. Det är ett stort plus om du har truckkort.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättningar så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se. Vid funderingar är du varmt välkommen att kontakta Ellen Gabrielsson på ellen.gabrielsson@clwork.se.
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 nov 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se