Industriarbetare i Mora

Industriarbetare i Mora

Dina arbetsuppgifter

Industrierna i Mora kommer att behöva fler Clockworkers inför kommande produktionsökningar. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på vad kunden har för behov och beroende på hur din profil ser ut. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara montering, paketering och övervakning av maskin.

Din profil

Vi söker både dig som har erfarenhet av industri sedan tidigare, men även dig som kanske jobbar i en annan bransch och vill prova något nytt. Huvudsaken är att du är en person som vill lära dig nya saker. Stor vikt kommer att läggas vid personlighet. Du har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter istället för hinder. Att arbeta med kroppen under högt tempo är inget problem för dig. Du är social och gillar att jobba i team, lik väl som att arbeta självständigt. Plikttrogen, noggrann och arbetsvillig är tre egenskaper vi värderar högt.

Ett krav för tjänsten är att du talar och förstår svenska.
Dag, skift och natt kan förekomma.

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Urvalet av ansökningarna kommer att pågå löpande under hösten och vintern.
För mer information är du välkommen att kontakta Marielle på marielle.broberg@clwork.se.
Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se