Industriarbetare i Mora

Industriarbetare i Mora

Dina arbetsuppgifter

Vi söker fler duktiga medarbetare till hösten, och dess kommande produktionsökningar. Vi hjälper flera industrier i Mora med kompetensförsörjning. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilken kund som har behov och hur mycket erfarenhet du har sedan tidigare. Tidigare erfarenhet från industrin är inte ett krav. Har du nyligen tagit studenten och nu vill ta steget ut i arbetslivet så kan det här vara en perfekt start för dig. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är plock, paketering, montering och övervakning av maskin.

Din profil

Är du praktiskt lagd, intresserad av teknik och gillar att arbeta med händerna och kroppen så kommer du att trivar hos oss! Vi ser att du som söker, framförallt har hög arbetsmoral och innehar en vilja att utvecklas i din roll. Du är en lösningsfokuserad, noggrann och en positiv lagspelare. Du har inga problem med att jobba med kroppen under högt tempo. Självständigt arbete är inget problem för dig.

I tjänsterna krävs det att du talar och förstår instruktioner på svenska. Körkort B är starkt meriterande.
Uppdragslängd kan variera. Dag, kväll -och nattskift kan förekomma.

Det finns stort chans till anställning hos kund efter uthyrningsperiod om du är rätt person. Då vi eftersträvar en jämställd arbetsplats ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.

Varm välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se