Ledigt jobb inom industrin i Mora

Ledigt jobb inom industrin i Mora

Dina arbetsuppgifter

Clockwork söker industriarbetare. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på uppdrag. Utbildning inom området eller erfarenhet från industri/verkstadsarbete är meriterande. Beskriv gärna i ditt cv vad du har för tidigare erfarenheter. Specificera också i din ansökan om du innehar några behörigheter, som till exempel körkort, truckkort, svetscertifikat eller andra relevanta behörigheter/certifikat.

Din profil

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Vi ser att du som söker är lättlärd har hög arbetsmoral, en stor vilja och driv av att ständigt lära dig nya saker. Du har inga problem med att jobba i högt tempo under stress. Eftersom att arbetstiderna kan variera ser vi att du är flexibel och kan jobba natt likväl som dag, och skift. Självklart är du en positiv och social person som alltid "ger det lilla extra" i ditt arbete. Gör du ett bra jobb och visar framfötterna i din roll så kan det finnas chans till att du blir övertagen av kunden.

I tjänsterna krävs det att du talar och förstår instruktioner på svenska. Körkort B är starkt meriterande.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Då vi eftersträvar en jämnställd arbetsplats, så ser vi gärna kvinnliga sökanden.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se