Industripersonal i Mora

Industripersonal i Mora

Dina arbetsuppgifter

Industrin i Mora söker nu fler Clockwork-medarbetare inför vårens produktionsökningar. Tidigare erfarenhet från industrin är inte ett krav, men det är meriterande. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilken kund du arbetar hos. Några arbetsuppgifter som kan förekomma är montering, paketering och övervakning av maskiner bland annat.

Din profil

Vi kommer lägga mycket vikt vid din personlighet. Vi ser att du som söker är en positiv och social person som alltid vill ge det lilla extra i ditt arbete. Du är lättlärd, flexibel och har inga problem med att rycka in där det behövs. Du klarar av fysiskt arbete i kombination med högt tempo. Plikttrogen och noggrannhet är egenskaper vi värderar högt! Det är lika viktigt att du klarar av att samarbeta med dina kollegor, som det är att du kan arbeta självständigt.

I tjänsterna krävs det att du talar och förstår instruktioner på svenska. Körkort B är starkt meriterande.
Uppdragslängd kan variera. Dag, kväll -och nattskift kan förekomma.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.

Intervju av kandidater kommer att ske löpande. Välkommen in med din ansökan!
Då vi eftersträvar en jämnställd arbetsplats, så ser vi gärna kvinnliga sökanden.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr (71 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se