Industri- och lagerpersonal

Industri- och lagerpersonal

Dina arbetsuppgifter

Inför kommande förfrågningar söker vi nu personer som vill arbeta inom industrin. Vi söker både dig som har erfarenhet av industri sen tidigare, och även dig som inte har erfarenhet. Har du rätt inställning till arbete och visar engagemang så kan det räcka. Vi söker både produktionspersonal och lagerpersonal. Vanligt förekommande arbetsuppgifter i produktionen kan vara montering, paketering och övervakning av maskin. På lagret kan man arbeta med bland annat att ta emot och lagerplacera gods, orderplockning, truckkörning mm. Arbetsuppgifter och uppdragslängd kan variera beroende på vilken kund som har behov.

Din profil

Du är en självgående, ordningsam och strukturerad person som ser möjligheter istället för hinder. Flexibilitet är en självklarhet eftersom att du rycker in där dina kollegor behöver dig. Samtidigt som du är en lagspelare, är du även en person som tar egna initiativ i ditt arbete. Du talar och skriver svenska obehindrat. Stor vikt kommer att läggas vid personlighet.

Om du har erfarenhet från branschen sedan tidigare är det självklart meriterande. Beskriv i så fall i din ansökan vad du har gjort och vilka eventuella behörigheter du har (truckkort, svets mm.)

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Urvalsprocessen sker löpande under ansökningsperioden. Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (78 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se