Hjullastarförare till vår kund i Mora

Hjullastarförare till vår kund i Mora

Om företaget

Är du en lagspelare på jakt efter en möjlighet till en ny utmaning? Är du flexibel och tycker att det är roligt att bolla mellan olika arbetsuppgifter? Läs gärna vidare om rollen som hjullastarförare till vår kund i Mora.

Vår kund jobbar för att vara den största aktören på den europeiska marknaden för trafiksäkra lösningar.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten passar dig som utan problem hanterar många bollar i luften och kan hoppa mellan olika uppgifter. Du kommer arbeta med att plocka fram material till de olika stationerna i produktionen samt lassa på och lossa bilar med hjälp av hjullastare. Därför är det fördelaktigt om du tidigare arbetat med att köra just hjullastare och har vana av truckdator och godshantering.

Din profil

Du är en baddare på att köra maskin och trivs som bäst bakom spakarna. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar, har god initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du som person är noggrann, strukturerad och metodisk. Du ska vara flexibel och ordningsam. Du trivs med ett varierande arbete och har ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med en ansökan.

Ansökan

Registrera din ansökan via clockworkpersonal.se. Sista ansökningsdag är 11 maj.
Om du har frågor kring processen är du välkommen att kontakta Elin Dufbäck på Elin.Dufback@clwork.se
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se