Ekonomer

Ekonomer

Om företaget

För framtida uppdrag söker vi dig som antingen har en utbildning inom ekonomi eller har erfarenhet av redovisningsarbete. Är du nyexaminerad ekonom och vill påbörja din karriär inom området, så kan det här vara en bra början. Vi söker även dig som har mer erfarenhet av att ha arbetat i branschen under en längre tid. Kanske du är pensionär men vill jobba extra under en period?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer framförallt att jobba med arbetsuppgifter som exempelvis löpande redovisning, bokföring och avstämningar. Har du arbetat med bokslut är det meriterande, men det är inte ett krav. Arbetsuppgifterna och uppdragslängd kan variera beroende på uppdrag.

Din profil

Vi ser att du som söker är en person som gillar ordning, reda och innehar en hög servicenivå. Strukturerad och noggrann är två egenskaper som vi kommer att lägga stor vikt vid. God förståelse för ekonomi är en självklarhet. Du har en god analytisk förmåga, brinner för siffror och statistik och behärskar Officepaketet utan problem. Ange i din ansökan vad du har för erfarenhet med dig sedan tidigare.

Urvalsprocessen kommer att pågå löpande under hösten och vintern.
Varmt välkommen in med din ansökan!

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Beroende på uppdrag finns det möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se