Ekonom i Mora

Ekonom i Mora

Om företaget

Är du en person som söker nya utmaningar inom ekonomibranschen? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Ekonom hos Clockwork Bemanning & Rekrytering AB något för dig! Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Clockwork Bemanning & Rekrytering AB men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta hos ett av de större bolagen i Mora som är ett framgångsrikt och modernt företag!
Arbetet startar så fort som möjligt och du blir uthyrd till kunden i fyra månader. Är du rätt person för jobbet så finns det stor chans till att bli anställd av kunden efter uthyrningsperioden.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på ekonomiavdelningen tillsammans med tre kollegor. Viss erfarenhet av att ha jobbat med liknande ekonomiarbete tidigare kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • reskontra
  • avstämning av balanskonto
  • löpande redovisning
  • avstämningar varje månad av reskontra, huvudbok och bankkonton
Meriterande är om du tidigare har arbetat med:
  • konsolidering
  • års -och månadsbokslut
  • analyser
Din profil

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och gillar att jobba självständigt såväl som i grupp. Självklart är du flexibel och noggrann i ditt arbete. Vi ser gärna att du har en examen inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Då företaget använder sig av Visma redovisningssystem, så är det meriterande om du har jobbat med det tidigare.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Patrik Eriksson på telefonnummer: 0733512749 eller via e-post: patrik.eriksson@clwork.se.
Tjänsten kan tillsättas innan annonsen löper ut. Sök tjänsten redan idag!
Mer info
Kontaktperson Patrik Eriksson
Telefon 0733512749
Område Mora
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se