Clockwork söker industripersonal till framtida uppdrag

Clockwork söker industripersonal till framtida uppdrag

Om företaget

Det rådande läget runtom i världen har påverkar oss alla på ett eller annat sätt. När detta vänder och företagen börjar anställa personal igen så vill vi på Clockwork stå beredda för att kunna förse industrierna med nya kollegor så snabbt som möjligt. Därför söker vi nu personal inför kommande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna ute hos våra kunder kan variera, beroende på vilken kund som har behov. Några exempel på arbetsuppgifter kan vara truckkörning, montering, maskinövervakning, enklare reparationer mm.

Din profil

Du som söker har kanske jobbat med liknande uppgifter tidigare, men är sugen på nya utmaningar, eller så kanske du snart är nybliven student och vill starta karriären inom industrin? Erfarenhet är meriterande, men det är inget krav. Huvudsaken är du är hungrig på att arbeta och vill utvecklas.
För att trivas i rollen som konsult är det viktigt att du är flexibel, social och gillar att samarbeta med kollegor.

Truckkort, svetslicens och andra likvärdiga behörigheter är meriterande. Ange i din ansökan vilka behörigheter du har.
I tjänsten krävs det att du talar och förstår industuktioner på svenska.
Både dagtid och tvåskift kan förekomma.

Vi vet inte om vi behöver personal imorgon, nästa vecka, nästa månad eller längre in i framtiden, men skicka gärna in din ansökan redan idag!

Du blir anställd av Clockwork och arbetar som konsult. Efter sex månaders anställning finns goda chanser till övertag hos kunden.
Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.

Intervju av kandidater kommer att ske löpande. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se