CNC operatör

CNC operatör

Dina arbetsuppgifter

För vår kunds räkning söker vi nu en CNC - operatör. Som CNC - operatör sköter du mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer inom verkstadsproduktionen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ställa och byta verktyg utifrån en specifik ritning eller annat underlag. Det är också din uppgift att planera, övervaka och kontrollera maskinens arbete.

Din profil

Vi letar efter dig som är praktisk kunnig, noggrann och flexibel i ditt arbetssätt. Egenskaper som vi värderar högt är positivitet, engagemang och stark vilja att lära och utvecklas.
Beskriv gärna i ditt cv vad du har för tidigare erfarenheter inom CNC.
Är du nyutbildad CNC-operatör, har erfarenhet inom CNC eller var det längesen du höll på med CNC? Det spelar ingen roll. Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande, vänta därför inte med din ansökan utan sök redan idag! Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning, med chans till fast anställning

Tjänstgöringsort

Mora
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se