CNC-operatör till Mora Press- o Formverktyg

CNC-operatör till Mora Press- o Formverktyg

Om företaget

Sedan 1979 har Mora Press o. Formverktyg AB tillverkat och sålt formverktyg samt erbjudit formsprutning.
Företaget tillhandahåller också legotillverkning såsom svarvning, fräsning, sänkgnistbearbetning och trådgnistbearbetning från idé/planskiss till färdig produkt. Arbetstiderna är nästan uteslutande dagtid.

Dina arbetsuppgifter

Clockwork söker en CNC-operatör för uthyrning till Mora Press- o Formverktyg. Som CNC-operatör riggar, programmerar, ställer och kör du företagets CNC-maskiner utifrån en specifik ritning eller annat underlag. I ditt arbete ingår det även att planera, övervaka och kontrollera maskinena arbete.

Din profil

Vi letar efter dig som är praktisk kunnig, noggrann och flexibel i ditt arbetssätt. Egenskaper som vi värderar högt är positivitet, engagemang och stark vilja att lära och utvecklas.
Beskriv gärna i ditt cv vad du har för tidigare erfarenheter inom CNC.
Är du nyutbildad CNC-operatör, har erfarenhet inom CNC eller var det längesen du höll på med CNC? Det spelar ingen roll. Tidigare erfarenheter av arbete i CNC-svarv är meriterande.

Anställningsformen är en uthyrning under en längre period. Det finns mycket goda möjligheter till att bli anställd av kunden.

Vi intervjuar löpande, vänta därför inte med din ansökan utan sök redan idag! Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se