CNC-operatör

CNC-operatör

Dina arbetsuppgifter

För vår kunds räkning söker vi en CNC-operatör. Som CNC-operatör sköter du mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer inom verkstadsproduktionen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ställa och byta verktyg utifrån en specifik ritning eller annat underlag. Det är också din uppgift att planera, övervaka och kontrollera maskinens arbete. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på hur mycket erfarenhet du har med dig sedan tidigare.

Din profil

Vi letar efter dig som är tekniskt kunnig, noggrann och flexibel i ditt arbetssätt. Egenskaper som vi värderar högt är positivitet, engagemang och stark vilja att lära och utvecklas.
Är du nyutbildad CNC-operatör, har erfarenhet inom CNC eller var det längesen du höll på med CNC? Det spelar ingen roll. Du kommer att ingå i ett team av erfarna kollegor som ger dig stöttning och chans till att utvecklas. Specifiera i din ansökan vad du har för utbildning, erfarenhet och vad du har arbetat med för typ av maskiner.

Krav:
  • Utbildning eller erfarenhet inom CNC
  • Möjlighet att kunna arbeta dag, natt och skift
Körkort B är starkt meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Vi intervjuar löpande, vänta därför inte med din ansökan utan sök redan idag! Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se
Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se