Administratör till kommande uppdrag

Administratör till kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Inför kommande uppdrag inom administration/kundtjänst/support söker vi dig som brinner för service och älskar kundkontakt. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst, men vanligt förekommande är reception- och kundtjänst, telefon och-mailkontakt med kunder, orderhantering, försäljning osv.

Din profil

Vi tror att du som söker jobbet brinner för att ge förstklassig service och har lätt för att arbeta i team. Du är van vid kundkontakt och trivs med att jobba i högt tempo. Att ha dator och telefon som ditt främsta verktyg är något du är van vid. Vi värdesätter att du är kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för aktuell tjänst.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund.
Är vi den du söker? Välkommen med din ansökan redan idag!
Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna John.cristoferson@clwork.se eller ellen.gabrielsson@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson John Cristoferson
Telefon 0733512777
Område Mora
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se