Är du sugen på en dagtidstjänst som truckförare i Mora?

Är du sugen på en dagtidstjänst som truckförare i Mora?

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är sugen på ett jobb som truckförare inom industrin i Mora. Tjänsten ska tillsättas omgående. Arbetsuppgifterna är varierande beroende på tjänst och uppdrag, men vanligt förekommande är att bredvid truckkörningen jobba som maskinoperatör, lagerpersonal eller montör.

Din profil

Du som söker jobbet gillar att jobba i högt tempo och har hög kvalité i de arbeten du genomför. Vi ser att du är en pålitlig person som är självgående, men samtidigt gillar att jobba tillsammans i ett team. För att trivas i denna roll tror vi att du är strukturerad och lugn, även under stressiga situationer. Att arbeta under högt tempo och ha kroppen som ditt främsta redskap är inget problem för dig. Har du erfarenhet från arbete inom industri är det meriterande, men inget krav.
Truckkort är ett krav.

Ansökan

Har du frågor om annonsen är du välkommen att höra av dig till John.cristoferson@clwork.se
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson John Cristoferson
Telefon 073-351 27 77
Område Mora
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se