Truckförare i Mora sökes

Truckförare i Mora sökes

Dina arbetsuppgifter

Vi söker truckförare inför våra kunders kommande produktionsökningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av truckkörning. Du kommer att i huvudsak arbeta på kundens godsmottagning, ta hand om materialet på kundens lager, förse dina kollegor med material, lasta och ta hand om ankommande gods. Vid behov kan du även behövas inne i produktionen där arbetsuppgifter som montering och plock kan förekomma.

Din profil

Du som söker tjänsten är noggrann i ditt arbete, har ett högt säkerhetstänk och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Viktigt för tjänsten är också att du har ett stort driv, hög arbetsmoral, har lätt för att arbeta självständigt och i högt tempo. Vi ser även att du är flexibel då skiftgång och nattarbete kan förekomma.

Krav:
Truckbehörigheter (dokumentera vilka truckbehörigheter du har)
Du talar och förstår instruktioner på svenska

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. Då vi eftersträvar en jämnställd arbetsplats, så ser vi gärna kvinnliga sökanden. Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr (64 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se