Dina arbetsuppgifter

Clockwork söker lagerarbetare inför kommande uppdrag under våren hos kunder i Mora. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag. Vanligt förekommande arbetuppgifter är att ta emot och lagerplacera gods, orderplockning mm. Uppdragslängd kan variera, skiftgång och nattarbete kan förekomma. Vi ser att du som söker är flexibel då det krävs att du kan täcka upp där behov finns.

Din profil

Du är en självgående, ordningsam och strukturerad person som har lätt för att samarbeta. Du talar och skriver svenska obehindrat. Truckkort och tidigare erfarenhet av lagerarbete eller liknande arbete är starkt meriterande, men inget krav. Skriv vilka truckbehörigheter du har i din ansökan.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande.
Varm välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr (66 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se