Lagerpersonal till CCM i Malung

Lagerpersonal till CCM i Malung

Om företaget

CCM Hockey i Malung söker nu efter Dig som är på jakt efter ett arbete där du får möjlighet att jobba med hela kroppen, kanske i kombination med ditt hockeyintresse? Med stöttning från dina erfarna kollegor och efter introduktion till arbetsplatsen och arbetsuppgifterna kommer du snabbt vara med och bidra till tydliga resultat med ditt arbete. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder flera tjänster och anställningsformen är visstid under sommarperioden 2022 med omgående start. Arbetspassen är förlagda under dagtid måndag till fredag på plats i Malung.

Som Lagermedarbetere hos CCM Hockey kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på lager såsom:
  • Orderhantering, dvs plockning och packning
  • Truckkörning
  • Mottagande och tömning av containers
Har du inte truckkort? Inga problem, Clockwork erbjuder möjligheten att ta det gratis på plats i Malung.

Din profil

Vi söker dig som är villig att jobba under sommaren.
Ta chansen att möta grymma kollegor, skaffa dig ett truckkort och ännu mera arbetslivserfarenhet. Att du är person som är mån om att göra ett bra jobb ser vi som en självklarhet .

Ansökan

Skicka in din ansökan direkt. Vid frågor eller funderingar kontakta Moa Björk på 070-821 53 26 eller moa.bjork@clwork.se
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se