Säljare, Dalarna

Säljare, Dalarna

-Människor, maskiner och långsiktiga relationer-

Brubakken växer och söker nu en

Driven trucksäljare till Dalarna/Gästrikland

Hos oss får du stort ansvar och stor frihet, vi är en organisation med korta beslutsvägar och god stämning.

"Det bästa med att jobba som säljare på Brubakken är möjligheten att få träffa många olika människor inom lika många olika områden. Att få känna att man är en del av resan mot att Brubakkens skall bli den självklara partnern när det gäller maskiner och service."

Håkan Lorén - Säljare på Brubakken

Om tjänsten

Som säljare på Brubakken kommer du att driva och ansvara för försäljningen i ditt distrikt, som är en mycket stark marknad. Du jobbar både med att skapa nya affärsmöjligheter samt att utvecka befintliga kunder. Vårt kontor i Mora kommer att vara din huvudort, men du kan utgå från din bostad i hela regionen.

Din profil

är utåtriktad och arbetar på ett affärsmässigt, service- och resultatinriktat sätt. Du är en starkperson och driven i ditt arbete som både kan arbeta självständigt och i grupp. Du är även kundorienterad med förmågan att förstå komplexa affärer.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket och har du ett nätverk inom ditt område så är det ett stort plus.

Om oss

BRUBAKKEN är en av nordens största och mest flexibla maskinpartner, specialiserad på försäljning, rental och service av maskiner i truck- och liftbranschen. Vi ser till att hitta rationella och kostnadseffektiva lösningar anpassade efter kundens önskemål och behov. Vi samarbetar med världsledande leverantörer såsom Konecranes, Merlinum Forklift, TCM, MAFI, Seacom, Kamag,Hubtex, Ljungby Maskin.

Vår vision är att kunder, leverantörer och medarbetare skall se Brubakken som ett naturligt förstaval. Vår målsättning är att göra vardagen enkel och effektiv för våra kunder.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten kontakta försäljningschef Hans Ardstedt på telefon 0766-21 92 22. Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Brubakken grundades 1956 i Porsgrunn,Norge och har idag ca 190 anställda och en årlig omsättning på ca 750 MSEK. Brubakken AB har 66 anställda, varav ca 35 tekniker, och finns representerade i södra och mellersta Sverige.Gigantic Maskin i Mora ingår nu i Brubakkenkoncernen.Läs mer om vår verksamhet på www.brubakken.se

Sökord: säljare, account manager, truckar
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 28 feb (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.