VS-montörer till Bravida i Mora

VS-montörer till Bravida i Mora

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vår verksamhet i Mora befinner sig i en expansiv fas med många spännande projekt. Därav söker vi fler vs-montörer, både inom service och entreprenad.

Om jobbet

Som vs-montör inom entreprenad arbetar du primärt med mer omfattande installationer och montering av anläggningar i fastigheter och nybyggnationer, utför vissa reparationer och underhållsarbeten samt utreder och felsöker. Som servicemontör är arbetet mer självständigt och du planera, samordna och utföra mindre vs-installationer åt våra olika kunder på egen hand. Projekten rör allt ifrån kommersiella fastigheter som skolor, idrottshallar och kontor till privatpersoner.

Oavsett roll krävs att du är driven, självgående och kan utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Utöver detta förävntas du bidra aktivt i Bravidas förbättringsarbete.

Bravida i Dalarna befinner sig i en spännande fas med många utmanande projekt och växande verksamhet! Huvudsätet för avdelningen ligger i Borlänge och verksamhet bedrivs i hela Dalarna. Nu vill vi bli fler och söker nya kollegor med hemvist i Mora. Med nytänk, smarta lösningar och drivna medarbetare är vi ett bra gäng som hela tiden strävar efter att göra kunden nöjd. Vi värnar arbetsglädje likväl som högsta kvalitet och hoppas nu på förstärkning i gruppen!

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS-montör med flerårig erfarenhet från yrket och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har erfarenhet av svetskompetens men inget krav. Som person är du driven, har ett strukturerat arbetssätt och är trygg i din yrkesroll. B-körkort är ett krav.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 25/4 2021. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (11 dagar kvar)