Elektriker till Bravida i Mora

Elektriker till Bravida i Mora

Är du en driven elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en elektriker till vårt gäng i Mora. Välkommen att bli en av oss!

Om jobbet

Som elektriker på Bravida arbetar du såväl självständigt som i team med andra kollegor. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:
  • Att ansvara för uppdragets tekniska utförande inom ramen för dina arbetsuppgifter
  • Att rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten
  • Vara delaktig i vårt förbättringsarbete
Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Uppdragen är omväxlande och varierande. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder.

Bravida Way är vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång. Du är alltså en viktig kugge i helheten!

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! I Mora är vi ett kompetent team som hela tiden vill framåt och strävar efter att dela erfarenheter med varandra. Vi har hög kompetens, spännande projekt och kul på jobbet! Hos oss får du vara det yrkesproffs du är!

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker med ECY-certifiering samt några års erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav. Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor. Du är noggrann, självgående, lösningsorienterad och ansvarstagande.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 15 aug 2021. Observera att rekrytering kan komma att ske löpande så ansök redan idag för att inte missa chansen!
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (11 dagar kvar)