CNC-operatör Svarvning

CNC-operatör Svarvning

Boggs Automation AB är ett av Dalarnas största företag på CNC-svarvning. Vi befinner oss i ett expansivt läge och söker därför mera personal till våran moderna svarvavdelning.

Erfarenhet
Vi ser att du som söker gärna innehar CNC-utbildning eller några års erfarenhet av CNC-programmering/svarvning.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är kvalitetsmedveten, noggrann och arbetsvillig. Vidare för att passa bra i vårt lag ser vi att du är positiv och engagerad i ditt arbete och gillar att jobba i team.

Om jobbet
Målet är att du ska bli självgående gällande programmering och ställ av våra svarvar. Vi använder Fanuc och Mitsubishi styrsystem. För CAD/CAM använder vi GibbsCAM. Arbetstiderna är dagtid eller skiftgång beroende på hur beläggningen ser ut.
Mer info
Kontaktperson Martin Bogg
Telefon 0761007099
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.boggs.nu
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boggs Automation AB är ett av Dalarnas största företag på CNC-svarvning. Vi befinner oss i ett expansivt läge och söker därför mera personal till våran moderna svarvavdelning. Vårt företag startade 2003 och vi har en väldigt spännande resa framför oss som vi hoppas att du vill vara del av!

Vi är 20 anställda fördelat på 2-skift och totalt 15st svarvar innefattande längdsvarvar och svarvar med både en och två revolver.

För mer info www.boggs.nu