Servicerådgivare Personbilar

Servicerådgivare Personbilar

Bilmetro personbilar i Mora utökar nu vårt team på Servicemarknad. Vår verkstad är auktoriserad för Volkswagen och vi söker nu efter en Servicerådgivare som brinner för kundservice och bilbranschen. Din främsta arbetsuppgift är att ge våra kunder bästa tänkbara service! Du kommer att ha daglig kontakt med kunder som du hjälper med att lösa deras ärende på bästa sätt då det är till dig dom kommer för att lämna in sin bil till vår verkstad. Som Servicerådgivare kommer du att ha en nyckelroll. Du blir central i relationen mellan kund och verkstad där stor vikt läggs på service och kundbemötande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att ta emot bilkunder i anläggningens front där du bland annat kommer att planera in jobb åt personbilsteknikerna, administrera, ansvara över inlämning och utlämning av bilar samt ta betalt av kunden. Du ansvarar för kundens upplevelse av serviceprocessen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Mottagande av kunder till verkstad.

Bokning av service- och reparationsarbeten.

Service i fakturafrågor och prisuppgifter.

Hantering av Garanti- och Försäkringsärenden.

Vem är du?

Är du en energisk person med ett ordningssinne och finner en tillfredsställelse i att ge kundservice i toppklass? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från kundservice och administration och trivs med att vara i centrum.

Vi söker dig som:
Har stort intresse, vilja och engagemang för ditt arbete.

Har fordonskunskap.

Har erfarenhet av att hantera kundrelationer och dokumenterad erfarenhet av serviceinriktat arbete.

Är van dataanvändare.

Är en problemlösare.

För att trivas i denna roll bör du drivas av utmaningar och ha lätt för att skapa ett personligt möte med kunder.

Dina kvalifikationer

Du har minst gymnasiekompetens.

Ett stort plus om du tidigare har jobbat med servicerådgivning.

Ekonomisk kunskap ser vi som meriterande.

Du behärskar svenska i tal och skrift. Övriga språk ser vi som meriterande.

Har B körkort.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att utbilda sig då våra varumärken kräver löpande utbildning.

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Honda, KIA. Bilmetro omsätter runt 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.

Intresserad?

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.Bilmetro förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Peter Göransson
Telefon 0250-397 22
Område Mora
Yrkesroll Transport & Logistik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilmetro.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Honda, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,6 miljarder SEK per år och ca 600 medarbetare.