Reservdelsman

Reservdelsman

Tycker du om att arbeta självständigt, ha ordning och reda, har ett brinnande bilintresse samt trivs med att träffa kunder och ge bra service?

Då är det dig vi söker till vår personbilsanläggning i Mora. På vår verkstad i Mora är vi auktoriserad inom försäljning och verkstad för Volkswagen.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: Försäljning av reservdelar och tillbehör till våra kunder i butiken samt egna verkstaden och försäljningsavdelningen. Extern grossistförsäljning, ansvar för däckaffären samt andra lagerhanteringsuppgifter. Viktigt för denna tjänst är att du är initiativtagande, strukturerad, positiv och flexibel inför olika arbetsuppgifter.

Fler arbetsuppgifter är att bistå verkstaden som Servicerådgivare till våra kunder på verkstan där du tar emot bilar för service, reparation etc.

Vem är du?

Du gillar när det är ordning och reda, är noggrann och strukturerad. Du har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du har hög serviceanda och din sociala kompetens måste vara god då du kommer att ha mycket kundkontakt, både inom och utom organisationen. Du är en lagspelare och att samarbeta är en självklarhet för dig. Du gillar när det är högt tempo och hanterar stressiga situationer. Du har biltekniskt kunnande och framåtanda med inriktning på goda resultat och långsiktiga kundrelationer.

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens och B körkort är ett krav. Gärna någon form av fordonsteknisk utbildning. Truckförarbevis meriterande. God datavana. Meriterande om du har erfarenhet av arbete från försäljning av bildelar eller liknande. Du bör ha ett stort bilintresse och viss teknisk kompetens, för att kunna leverara rätt reservdelar till våra tekniker, säljare samt hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett spännande arbete i en växande organisation. Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka. Som representant för våra varumärken i en viktig position lägger vi stor vikt vid din personlighet då du tillsammans med övrig personal ska hjälpa oss att skapa nöjda kunder.

Bilmetro AB är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, KIA. Bilmetro omsätter runt 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Bilmetro förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Peter Göransson
Telefon 0250-397 22
Område Mora
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bilmetro.se/
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.