Servicerådgivare till Bilmetro Mora

Servicerådgivare till Bilmetro Mora

Bilmetro Mora har hand om försäljning, verkstad och reservdelar till Volkswagen och Skoda. Nu söker vi dig som vill ingå i ett start team med servicerådgivare, fordonstekniker och garantihandläggare. Som medarbetare är du en viktig del i vårt mål - din bästa bilaffär. Därför erbjuder vi löpande utbildningar, etablerade rutiner och processer samt engagerade kollegor.

Arbetsuppgifter

Som servicerådgivare har du en nyckelroll i relationen till kunden och verkstad, du tar dagligen emot kunder och löser deras ärende på bästa sätt. Du ansvara för kundens upplevelse av serviceprocessen genom att ta emot och svara på frågor kring service- och reparationsarbeten, bokning och planering för personbilstekniker samt hantera garanti- och försäkringsärenden. Du ansvarar även för frågor kring reservdelar, in- och utlämning av bilar samt betalning och frågor kring fakturor och prisuppgifter.

Vi söker dig som:
  • Slutfört gymnasium gärna inom ekonomi eller administration
  • Brinner för kundservice och bilbranschen samt har ett stort intresse, vilja och engagemang för ditt arbete
  • Har erfarenhet av att hantera kundrelationer och serviceinriktat arbete, meriterande om du tidigare har arbetat som servicerådgivare
  • Har tidigare fordonskunskap och B-körkort
  • Är en van IT-användare, gärna med erfarenhet av AutoMaster
  • Du behärskar svenska i tal och skrift, övriga språk ser vi som meriterande
Vårt erbjudande

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, KIA. Bilmetro omsätter runt 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare. Vi har en självklar målsättning för vårt arbete, något som gäller både kunder och medarbetare, vi ska alltid vara - Din bästa bilaffär.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Bilmetro förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 026-65 71 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Mora
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Honda, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.