Personbilstekniker till Bilmetro Mora

Personbilstekniker till Bilmetro Mora

Vill du arbeta med Volkswagen och Skoda som tillsammans är en av världens ledande biltillverkare? Nu söker vi dig som vill vara med på resan mot elektrifiering och hållbar mobilitet!

Om tjänsten

Bilmetro i Mora är auktoriserad verkstad för Volkswagen person- och transportbilar och Skoda. Som personbilstekniker får du ett varierande arbete där du utför felsökning, service och reparation samt gör fordonen leveransklara till kund. Beroende på din erfarenhet och intresse har du möjlighet att fördjupa dig i t.ex. diagnostisering, elsystem, motor, växellåda, komfortsystem etc.

Vem är du?

Vi söker dig som vill utvecklas i din roll som personbilstekniker. Du har tidigare erfarenhet i yrket med god fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad, alltid med kunden i fokus. Du har datorvana, behärskar svenska och har körkort. Har du högvoltsteknisk utbildning (HVT) eller erfarenhet av diagnostisering är det meriterande.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och utvecklar din kompetens. Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi representerar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat och Skoda.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 023-79 25 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Mora
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder per år och har cirka 600 medarbetare varav 200 arbetar inom lastbilar.