Glastekniker - bilglas

Glastekniker - bilglas

Vi förstärker nu servicen gentemot våra kunder genom att tillsätta en tjänst dedikerad mot glasaffären.

Arbetsuppgifter består av att ta hand om våra kunders behov att byta och reparera glasrutor på våra bilar av märkena Volvo, Renault, Dacia och Nissan. Du ansvarar för hela kundrelationen utan mellanhänder. Detta innebär ansvar att självständigt planera, utföra och slutföra reparationer i enlighet med givna anvisningar och instruktioner.

Vi förutsätter att du har stort intresse, vilja och engagemang för ditt arbete. Som person är du positiv och har ambitionen att utvecklas i din yrkesroll. Du har en stark känsla för service och samarbete, samtidigt som du är självständig och noggrann.

Tjänsten förutsätter att:
  • Du skall vara starkt driven att ge god service emot våra kunder.
  • Du skall tycka att det är drivande och roligt med ett stort egenansvar eftersom du arbetar direkt emot kunden och även kontakten emot försäkringsbolag.
  • Du har B-körkort.
  • Du har god datorvana, vilket är nödvändigt då du kommer arbeta i flera olika system.
Vi erbjuder ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter till utbidning då våra bilmärken kräver löpande utbildning. Företaget jobbar med ständiga förbättringar och leankoncept.

Bilkompaniet Skadecenter finns i regionstaden Mora, vid Siljans norra strand. Här finns en unik kombination av stark tradition och innovativt nytänkande. Det genomsyrar hela kommunen, i allt från idrott och friluftsliv till shopping och kultur. Starka varumärken och evenemang har i alla tider satt Mora på kartan och så än i dag. Här finns upplevelserna runt knuten vilket uppskattas av såväl ortsbor som besökare. För bilentusiaster finns i regionen gott om evenemang, som exempelvis Classic Car Week.

Vi rekommenderar att du skickar in ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
För mer information kontakta Niklas Jennetoft på 0250-28853

Din ansökan skickar du in till skadechef Niklas Jennetoft.

niklas.jennetoft@bilkompaniet.se
Mer info
Kontaktperson Niklas
Telefon 0250-28853
Email Mejla Niklas
Område Mora
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilkompaniet.se/om-foretaget/arbeta-hos-oss/glastekniker-mora/
Sista ansökningsdag 30 dec 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilkompaniet är ett av regionens mest framgångsrika bilföretag och ett modernt privatägt bolag med 113 anställda. 2018 omsatte vi ca 530 miljoner kronor inom koncernen. Bilkompaniet som grundades 1941 finns i Mora, Leksand och Malung. Vi säljer service- och verkstadstjänster samt ca 1500 nya och begagnade bilar. Vi är auktoriserade för Dacia, Nissan, Renault och Volvo. Utöver fordonsrelaterade tjänster ingår även verksamheter så som Nils Olsson Dalahästar i Nusnäs och Grillköket Frendo i Malung. Vårt fokus är alltid KUNDNÖJDHET i världsklass med hjälp av kompetenta och engagerade medarbetare.