Platschef/produktionsledare till Allmiljö AB

Platschef/produktionsledare till Allmiljö AB

Trivs du med att driva, utveckla och samordna? Är du även strukturerad i ditt arbetssätt, har en coachande och kommunikativ förmåga. Då kan du vara den arbetsledande chef som vi söker till vår kund Allmiljö i Mora!

Om tjänsten
Som platschef/transportledare har du en central funktion med många kontaktytor både externt och internt. I ditt dagliga arbete ingår att planera, leda och följa upp driftverksamheten för företagets sopbilar och chaufförer i Mora, Orsa och Älvdalen. Våra fordon går till stor del i fasta turer och en av huvuduppgifterna är att optimera dessa turer för en effektiv produktion som tillgodoser kundernas önskemål. Du följer och analyserar verksamhetens utfall både beträffande ekonomi och kvalitet. Tillsammans med kunder/uppdragsgivare, samarbetspartners och chaufförer utvecklar du smarta logistiklösningar och en väl fungerande verksamhet i norra Dalarna.

Om dig
Du har erfarenhet från transportledning eller renhållnings- åkeribranschen och har tidigare arbetat med arbetsledning. Du ser möjligheter och lösningar i de uppdrag du har, en god analytisk förmåga. Du är duktig på att skapa och behålla långsiktiga relationer där du samtidigt inte är rädd för att ställa krav. En stor del av tjänsten har också administrativ karaktär, så därför är det viktigt att du är strukturerad och metodisk i ditt arbetssätt. I verksamheten förekommer säsongsvariationer och arbetsbelastningen kan periodvis vara hög och arbetet intensivt.

Som platschef/transportledare i norra Dalarna är du flexibel och självgående, men du kan också ta hjälp av de centrala stödfunktioner som är placerade i Umeå/Vännäs. Dina kollegor inom affärsområdet slam & renhållning finns förutom i Umeå även i Sollefteå, Skellefteå och Köping. Du har ett prestigelöst sätt och kan både ta till dig, och dela med dig av, idéer och erfarenheter från andra delar av organisationen. Du trivs med och drivs av att få vara en del av ett växande företag med ambitioner, där utveckling och förändring är en del av företagskulturen. Mycket meriterande om du innehar C-körkort.

De kärnvärden som kännetecknar oss är att vi är personliga - vi är pålitliga, uppriktiga och ärliga människor som personligen levererar våra tjänster och produkter. Vi är omtänksamma - både om människor och miljö. Vi gör alltid det som krävs. Vi är modiga - vi går vår egen väg och vi gör alltid det vi tror på.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Allmiljö AB
Allmiljö AB är ett stabilt renhållningsföretag med uppdrag i 24 kommuner. Företaget har 85 anställda och ingår i Kaj Johansson Gruppen. Verksamheten i koncernen bedrivs inom fem huvudsakliga affärsområden: Miljö & Återvinning, Slam & Renhållning, Transport & Logistik, Mark & Anläggning samt Täkt & Maskin. Koncernen har drygt 210 anställda och omsätter ca 300 miljoner kronor. Läs gärna mer på www.allmiljo.se eller www.kajs.se.

Allmiljö AB utför uppdrag åt NODAVA AB (Norra Dalarna Vatten & Avfall) med insamling av hushållsavfall i Mora, Orsa och Älvdalens kommuner sedan våren 2017.

Om anställningen
Tjänsten innebär en anställning hos Allmiljö AB och Allmiljö AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
  • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023-70 55 96 alt. ulrika.struve@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!Sökord

Platschef, produktionsledare, arbetsledare, Allmiljö, Mora, Orsa, chaufför
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Mora
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.