Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Dina arbetsuppgifter

Agentumgruppen söker nu efter en erfaren redovisningsekonom.
Du kommer främst att jobba med kunder i Mora och norra Dalarna. Stationeringsort kommer att vara i Mora vid Agentumgruppens kontor beläget centralt vid Fridhemsplan. Då du kommer att ha helhetsansvar för dina kunder kommer du även ibland arbeta på plats hos kunden, vid tex. bokslut. Arbetsuppgifterna kommer att bestå i deklarationer, momsredovisning, skatteredovisning, skogsdeklarationer och bokslut. Agentumgruppen använder sig av administrationssystemet Fortnox samt Wolters Kluwer molnbaserade bokslut/deklarationsprogram. Förutom kontakten med kunden så kommer du att ha kontakt med Skatteverket, Bolagsverket samt andra specialister inom området. Med andra ord så kommer du hålla i helheten gentemot kunden beträffande redovisning, bokslut och deklaration.
Du kommer att bli anställd av Agentumgruppen AB.

Din profil

Som person har du en positiv läggning. Du har stor vana att jobba med ekonomisystem och din teknikanvändarkunskap är hög. Din ekonomiska kompetens har du fått genom högskola eller motsvarande YH utbildning. Utanpå detta har du ett flertal års erfarenhet inom redovisning, bokslut och deklarationer. Du gillar kundmötet och har lätt för att sätta dig in i kundens behov. Kundmötet, dina erfarenheter med att arbeta i Fortnox samt dina erfarenheter inom deklaration och bokslut kommer att väga tungt vid urvalet av kandidater.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Patrik Eriksson, patrik.eriksson@clwork.se. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 2 december 2018. För ytterligare information om Agentumgruppen AB besök gärna www.agentumgruppen.se
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Agentumgruppen AB i Mora är ett konsultteam inom redovisning, revision, skattekonsultationer, såväl som familjejuridik och företagsutveckling.

Deras inriktning är främst mot familje- och ägarledda företag. Agentumgruppens affärsidé ska vara att utföra redovisning, löneadministration, revision och revisionsnära tjänster samt skatterådgivning för mindre och medelstora företag. De vänder sig till de kunder som värdesätter ett personligt engagemang och där kundintresse finns att själv vilja utvecklas inom områdena redovisning och revision. Agentumgruppen kan tack vare ett stort kontaktnät avseende redovisning och skattekonsulting tillhandahålla en hög servicenivå på sina tjänster. Att alltid ge kunden möjlighet på alternativa problemlösningar är ett signum. Deras bemötande av kund har hitintills genererat en stor kundtillströmning. Professionalism kontra ett avspänt förhållande i kundrelationer är för dom av yttersta vikt.