Anläggningsansvarig till Adven i Mora

Anläggningsansvarig till Adven i Mora

Efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt och vi söker nu en Anläggningsansvarig till vår anläggning Vattumyren i Mora, region Svealand. Region Svealand ansvarar för drift och underhåll av vår verksamhet inom fjärrvärmenäten i Mora, Orsa, Vaxholm, Hede och Funäsdalen. Med den spännvidd av anläggningar som ryms inom vårt ansvar, finns stora möjligheter att erbjuda varierande och intressanta arbetsuppgifter.

Driven och affärsmässig anläggningsansvarig till Adven i Mora

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för drift, underhåll, projekt och utveckling på en av Advens anläggningar i Mora. I huvudsak innebär rollen att du driver relevant drift och underhåll och modernisering av våra anläggningar tillsammans med drifttekniker inom enheten för att uppnå en hög tillgänglighet och effektiv drift mot beslutad plan.

Du har ett delegerat budget- och anläggningsansvar och rollen är till stor del teknik- och affärsorienterad. Du kommer att leda arbetet på anläggningen genom egen personal i form av drifttekniker och driftstöd samt vara beställare till våra entreprenörer.

Rollen är bred och kräver stor flexibilitet och nära samarbete med våra kunder, konsulter och entreprenörer.

Du kommer till exempel att:
  • identifiera förbättringsmöjligheter inom ditt ansvarsområde
  • ta fram tekniskt beslutsunderlag i samband med beslut om investeringar och projekt
  • ansvara för löpande resultatuppföljning och framtagande av KPI:er, rapporter och dokumentation
  • leda och inspirera driftteknikerna på anläggningarna
Du rapporterar till Regional Manager Svealand som du har ett nära samarbete med.

Tjänsten är placerad i Mora och innebär både kontorsarbete och arbete ute på anläggningen.

Den vi söker

Högskoleutbildning inom relevant område är meriterande, likaså ingenjörserfarenhet av arbete med fjärrvärme och/eller processindustri. Du kan ha jobbat som projektledare eller konsult.

Som person är du driven, engagerad och affärsmässig. Då du kommer att ha många olika kontaktytor måste du trivas i dessa sammanhang. Du är en prestigelös och social kollega som har lätt för att anpassa sig. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Hållbarhet och socialt ansvar är hörnstenar i vår verksamhet

Adven är ledande i Sverige inom sin nisch där man bygger, äger, driver och övervakar anläggningarna i egen regi. Vi låter våra kunder få tillgång till avancerade miljöriktiga energilösningar utan att behöva investera. Hos oss är SAFETY-arbete högt prioriterat vilket vi ser som en självklarhet att du tillämpar i ditt arbete.

Miljöfokus är en integrerad del av vår dagliga verksamhet. På Adven tror vi på hållbarhet och arbetar mot att bli den ledande leverantören av energiproduktion och applikationer med låg miljöpåverkan. Vi utvecklar ständigt nya sätt att utnyttja geoenergi, biobränslen och spillvärme.

Join our ADVENture!

Inkludering i arbetslivet är en självklarhet för oss och Adven vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Vi räknar med tillsättning av tjänsten snarast möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast 8 juni.

Vi ser fram mot din ansökan!
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adven.se
Sista ansökningsdag 26 juli 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens energilösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vi tror att vi kan göra skillnad med varje hållbar energilösning som vi hittar, bygger och genomför tillsammans med våra kunder.

Adven är en ledande leverantör av energi- och vattenlösningar i Norden och Baltikum. För industrier producerar Adven ånga, värme och kyla samt levererar olika lösningar som effektiviserar energi-, vatten- och materialförbrukning. För fastigheter erbjuder Adven uppvärmning och nedkylning baserat på fjärrvärme eller kundspecifika lösningar som nyttjar exempelvis bio- och geoenergi. Vår affärsmodell är baserad på fullservicelösningar och långsiktiga partnerskap.

Vi har en årlig omsättning på över €200m, och en total balansomslutning på €800m. Vi har nästintill 40 års erfarenhet, och omkring 370 experter anställda hos oss. Vi driver över 300 anläggningar med en total kapacitet på 1900MW. www.adven.se Advantage in energy. For business, people and planet.