Underhållsmekaniker till Södra Wood i Mönsterås!

Underhållsmekaniker till Södra Wood i Mönsterås!

Är du tekniskt utbildad eller med likvärdig arbetslivserfarenhet av drift och underhåll? Då kan jobbet som underhållsmekaniker på Södra Wood i Mönsterås vara perfekt för dig! Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som underhållsmekaniker arbetar du med både akuta & förebyggande underhållsarbete på anläggningen. Du arbetar och planerar ditt arbete genom arbetsorder samt avhjälper akuta underhållsarbeten. Du arbetar också med svetsning, svarvning, felsökning, hydraulik och tillverkning i verkstaden. Du kommer att arbeta i ett team med andra underhållsmekaniker, elektriker och tekniker.

Arbetet är varierande och kräver eget ansvar och förmågan att ta egna initiativ samtidigt som du ska kunna samarbeta med andra. Säkerheten är också viktig och kräver att du är noggrann.

Formell kompetens
  • Teknisk utbildning, lägst gymnasiekompetens med inriktning mot mekanik/el-underhåll
  • Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom drift, underhåll eller liknande branscher inom produktion
  • Grundläggande datorkunskaper i Office och underhållsystem
  • Du uttrycker dig väl på svenska, i såväl tal som skrift
  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • Meriterande är om du kan engelska
Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker är en målinriktad uppfinningsrik person och har en positiv inställning till att arbeta. Du visar att du vill lära dig och har förmågan att se ett steg längre i olika situationer. Vi tror även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya människor samt att du har lätt för att samarbeta med andra. Säkerheten på företaget är mycket viktig det är därför av stor vikt att du som person har lätt för att ta till dig och följa instruktioner samt är säkerhetsmedveten och noggrann.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning som bemanningskonsult hos Lernia Bemanning/ Heltid / Mönsterås

Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetstider: Skift-form (mer information ges under intervjun).

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen.

Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

OBS - Vi har inte möjlighet att ta emot samtal under processen och ber dig respektera detta. Har du frågor är du välkommen att mejla till bemanning.kalmar@lernia.se

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Mönsterås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.