Hoppa till innehåll
Är du en tekniskt intresserad person som drivs av att lösa problem? Är det dax att pröva något nytt? Vi söker nu Underhållsmekaniker till Södra Wood i Mönsterås!

ARBETSBESKRIVNING
Vi söker drivna och mångkunniga underhållsmekaniker till underhållsavdelningen där du ansvarar för mekaniska arbetsuppgifter som exempelvis reparation, drift och underhåll av företagets maskiner. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll tar du tar emot, bereder, planerar, utför och rapporterar ditt arbete på ett effektivt sett. Du ser till att ditt eget arbete utförs enligt fastställda rutiner, instruktioner och verksamhetsprocesser. 

DIN PROFIL
 Arbetet innebär ständigt nya förbättringar och utmaningar därmed ser vi att du har en klurig ådra. Vi ser att du har en relevant mekanikerutbildning, god kunskap inom mekanik, är tekniskt intresserad och ser dig själv som en problemlösare. Som person är du ansvarskännande, noggrann samt flexibel och har en god samarbetsförmåga.
För att trivas hos oss värdesätter du säkerheten högt och är noggrann i ditt arbete. Du trivs i ett nära samarbete med dina kollegor i teamet men har även förmågan att driva på ditt eget arbete.
Du har B-körkort, goda kunskaper i svenska och gärna heta arbeten-certifikat.

Tjänstgöringsort: Mönsterås
Omfattning: Heltid med start enligt överenskommelse
Arbetstid: 3-skift
Anställning: Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet med goda möjligheter till vidare anställning hos kund. 
Sista ansökningsdag är den 16 april 2023 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Erica Odenmyr, tel 0734-305346 eller erica.odenmyr@onepartnergroup.se. 

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare