Hoppa till innehåll
Kort om BKtech:
BKtech hjälper sina kunder att konvertera från fossil energi till förnybar och fossilfri bioenergi. Behovet av att ställa om till fossilfri bioenergi är stort idag, och vi på BKtech växer snabbt för att möta det behovet. Just nu befinner vi oss i en spännande tillväxtresa, där vi även expanderar utanför Sveriges gränser.

Vår snabba tillväxt innebär att vi behöver utöka vårt erfarna serviceteam med flera kompetenta servicetekniker. Du kommer bli en del av en spännande verksamhet inom förnybar och fossilfri bioenergi.

Tjänsten ska tillsättas snarast så vi tar gärna del av din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2023-04-12. Placeringsort är primärt i Blomstermåla där huvudkontoret är beläget.

Vi ser fram emot din ansökan!

Rollen
I rollen som resande servicetekniker kommer du tillsammans med dina kollegor säkerställa en hög och kostnadseffektiv drifttillgänglighet av de bioenergianläggningar vi bygger åt våra kunder runt om i landet. I arbetsuppgifterna ingår följande:
  • Utföra felsökning, reparation, service, besiktningar m.m av bioenergianläggningar
  • Beställning av komponenter för underhållsarbeten
  • Vara delaktig i planering av förebyggande underhåll på bioenergianläggningarna
  • Vara med och installera och driftsätta nya anläggningar på plats hos kunderna
  • Ingå i beredskapsorganisationen
  • Tjänsteresor är vanligt förekommande då vi verkar över hela landet
Din profil
Vi söker dig som är teknikintresserad, serviceinriktad och trivs med att arbeta praktiskt. Du har fullgod gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning teknik, verkstad eller energi. B-körkort är ett krav och har du BE-kort är detta meriterande.

Vi ser även att du är en lagspelare som drivs av att leverera hög service och kvalitet för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Du gillar utmaningar, har god social förmåga och är lösningsfokuserad och strukturerad i ditt arbetssätt. Andra egenskaper som vi värderar högt är att du är flexibel, noggrann, ansvarsfull, lyhörd, handlingskraftig och har en god samarbetsförmåga.

Servicegruppen består idag av en servicechef och tre medarbetare. Vi är ett prestigelöst gäng som samarbetar tätt för att driva underhållet framåt och kommer därför lägga stor vikt på personliga egenskaper.

Kontaktperson
Jonas Karlsson
Servicechef
+46 70 558 01 67
jonas.karlsson@bktech.se

Ida Arvidsson
HR-ansvarig
+46 72 158 40 21
ida.arvidsson@bktech.se
Mer info
Kontaktperson
Jonas Karlsson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BKtech arbetar huvudsakligen med att hjälpa kunder inom svensk industri att gå från fossila bränslen till förnybar och fossilfri bioenergi. Våra lösningar för hållbar energiproduktion är framtagna i nära samarbete med industrin, och behovet att energikonvertera är idag större än någonsin. BKtech växer snabbt i takt med efterfrågan. Idag består vi av tre bolag med olika inriktning inom fossilfri bioenergi. Med samlad kompetens och erfarenhet skapar vi stora möjligheter att erbjuda lönsamma helhetslösningar inom energikonvertering. Det inkluderar allt från byggnation av kompletta bioenergianläggningar, behovsanalyser, konstruktion och projektering, till underhåll, drift och försörjning av bränslepellets. Vi kan leverera mobila bioenergianläggningar upp till 15MW, och specialanpassa platsbyggda anläggningar utefter kundens energibehov. Vår styrka ligger i det samarbete som finns mellan BKtech's olika verksamheter, och som gör att vi kan erbjuda trygghet, erfarenhet och spetskompetens till alla våra kunder inom både pellets, bioenergi, förbränningsprocesser, produktion och systemlösningar. BKtech:s huvudkontor ligger i Blomstermåla, Småland, där flera funktioner och många medarbetare sitter. Under hösten 2021 etablerades även ett regionkontor i Göteborg. För mer information kontakta gärna någon av nedanstående eller besök vår hemsida www.bktech.se

Liknande jobb