Innesäljare

Innesäljare

Innesäljare till Atracco i Mönsterås
Atracco Mönsterås ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag.
Är du en social och serviceinriktad person som tycker om mötet med människor? Har du ett bilintresse och besitter goda komponentkunskaper om bilar? Då kan du vara den innesäljare vi just nu söker till enheten i Mönsterås!
Hos oss på Atracco får du kompetenta och trevliga arbetskamrater samt fina utvecklingsmöjligheter i en organisation som driver bildemonteringsbranschen framåt.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med att sälja begagnade originaldelar till företag och privatpersoner. Detta sker i vår kundmottagning samt över telefon och dator. Arbetet sker mot framtagna försäljningsmål där lönsamhet och effektivitet är ledord. Din roll innebär att vägleda och serva våra kunder att hitta rätt i vårt breda sortiment inom reservdelar vilket ställer krav på din komponentkunskap såväl som på din förmåga att verka som en rådgivande försäljare.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen är du en social och serviceinriktad person som har lätt för att skapa goda relationer med människor. Du är driven och självgående men har också lätt för att samarbeta och trivs i ett team. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt är en van datoranvändare. Du har god komponentkunskap om bilar och vi ser det som meriterande om du har arbetat inom fordonsbranschen tidigare. Vi ser också att du trivs i en utvecklande roll där du strävar efter att uppnå företagets kvalitets-, service- och säljmål.      

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Innesäljare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Atracco. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag-fredag.

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Niclas Olsson på via 070-340 80 43 eller niclas.olsson@eterni.se.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!


 
Mer info
Område Mönsterås
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.atracco.se
Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (18 dagar kvar)