Försäljning kundmottagning logistik

Försäljning kundmottagning logistik

MärkesDemo Mönsterås Signalen AB

Försäljning,
kundmottagning och logistik


Vi söker

en engagerad, serviceinriktad medarbetare som tycker om att arbeta i team. Du kommer främst att jobba med försäljning och kundmottagning men även andra moment som packning och logistikhantering kan förekomma.

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att sälja begagnade originalreservdelar via telefon och i vår kundmottagning. I arbetet ingår även att supporta vår logistikavdelning där arbetet till viss del kan bestå av packning, returhantering och enklare lagerarbete. Arbetet sker mot framtagna försäljning- och produktionsmål där lönsamhet samt effektivitet är ledord, allt i enlighet med företagets fastställda policy. Du är van att hålla ett högt tempo när så krävs och får saker och ting gjorda utan att tappa noggrannheten. En hög datamognad och att kunna hantera många aktiviteter samtidigt är egenskaper som är viktiga.

Hos oss på MärkesDemo i Mönsterås får du trevliga arbetskamrater, fina utvecklingsmöjligheter och vara delaktig i en organisation som driver hela branschen framåt.

Ansvar och befogenheter

Som medarbetare inom försäljning, kundmottagning och logistik förväntas du utföra och ansvara för nedanstående uppgifter samt ha följande befogenheter:

Genomföra försäljning till kund i telefon och över disk

Fullt ut ersätta ordinarie säljare vid frånvaro

Kundmottagning vid disk

Packning och tillhörande arbetsuppgifter

Logistikhantering och enklare lagerarbete

Säkerställa att företagets policy i
kvalitetsfrågor infrias

Arbeta för att uppsatta mål infrias på både individnivå och verksamhetsnivå

Hålla god ordning och reda på såväl den
personliga som den gemensamma arbetsplatsenDu har din huvudsakliga tillhörighet inom försäljningsavdelningen på MärkesDemo i Mönsterås där du ska arbeta för att inom avdelningen upprätthålla en god servicenivå gentemot såväl verkstadskunder, privatkunder, externa partners samt interna anläggningar inom Atracco/Märkesdemo.

Vill du veta mer om tjänsten är du
välkommen att kontakta Peter Fransson på telefon 072-644 65 54.

Sista ansökningsdag är den 2018-06-30
men skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökan via mail på info@mdmonsteras.se. Märk din ansökan med "Försäljning, kundmottagning" i ämnesfältet.

Vi ser fram emot din ansökan!

MärkesDemo i Mönsterås
(Signalen AB) ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt
Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 500 msk och har ca 380 anställda på orterna Borås, Stockholm, Västerås, Uppsala,
Helsingborg, Örebro, Linköping, Växjö, Mönsterås, Hedemora, Norrköping och
Tromsö


Mer info
Kontaktperson Peter Fransson
Email Mejla Peter Fransson
Område Mönsterås
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)