MärkesDemo Mönsterås Signalen AB

Demontör

Vi söker

en engagerad, serviceinriktad medarbetare som tycker om att arbeta i team. Du kommer främst att arbeta med demontering och inskrivning av delar men även andra moment kan förekomma.

Huvudinriktingen är att demontera krockskadade bilar men också däckhantering, tvätt av delar, truckkörning samt inskrivning av delar mm förekommer. Arbetet sker mot framtagna produktionsmål där lönsamhet samt effektivitet är ledord, allt i enlighet med företagets fastställda policy.

Hos oss på MärkesDemo i Mönsterås får du trevliga arbetskamrater, fina utvecklingsmöjligheter och vara delaktig i en organisation som driver hela branschen framåt.

Ansvar och befogenheter

Som medarbetare inom demonteringen förväntas du utföra och ansvara för nedanstående uppgifter och ha följande befogenheter:

Demontering på lyft och tillhörande arbetsuppgifter

Motordemontering och tillhörande arbetsuppgifter

Däckhantering, tvätt av delar och tillhörande arbetsuppgifter

Truckkörning

Kontrollera delarnas kvalitet och inskrivning av dessa.Du har din huvudsakliga tillhörighet inom verkstadsavdelningen på MärkesDemo i Mönsterås där du ska arbeta för att inom avdelningen upprätthålla en god kvalitetsnivå på delar som demonteras och skrivs in.

Svara för att övriga arbetsuppgifter som hör till funktionens ansvarsområde och som ej redovisats på detaljnivå ovan genomförs på ett betryggande sätt.

Vill du veta mer om tjänsten är du
välkommen att kontakta Niclas Fehling på telefon 070-513 41 14.

Sista ansökningsdag är den
2018-06-30 men skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökan via mail på info@mdmonsteras.se. Märk din ansökan med "Demontör" i ämnesfältet.

Vi ser fram emot din ansökan!

MärkesDemo i Mönsterås
(Signalen AB) ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt
Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 500 msk och har ca 380 anställda på orterna Borås, Stockholm, Västerås, Uppsala,
Helsingborg, Örebro, Linköping, Växjö, Mönsterås, Hedemora, Norrköping och
Tromsö
Mer info
Kontaktperson Niclas Fehling
Email Mejla Niclas Fehling
Område Mönsterås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)