Sågverksoperatörer till Södra Wood

Sågverksoperatörer till Södra Wood

Dina arbetsuppgifter

På Södra Wood i Mönsterås erbjuder vi olika arbetsstationer där du kommer att arbeta med övervakning och avhjälpning av driftstörningar i såg eller justerverk och hyvel. Du samarbetar med dina kollegor där den huvudsakliga kommunikationen sker med hjälp av kommunikationsradio. Ni hjälper dagligen varandra med att lösa de problem och utmaningar som kan uppstå i er vardag. För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktiga frågor och en nyckel för att du ska trivas på jobbet. Du kommer tillsammans med ditt skiftlag att arbeta med förbättringar i vardagen som gör vår arbetsplats ännu bättre. Du kommer att jobba kontinuerligt 2-skift där du arbetar förmiddag och eftermiddag samt helg på ett rullande schema.

Din erfarenhet

För att du ska trivas i din nya arbetsroll ser vi att du har:
 • Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom trä- och teknik eller industri.
 • God kunskap och förståelse för hur produktion fungerar, vilket är kunskap som du kan ha skapat dig från såväl utbildning som av tidigare arbetslivserfarenhet eller av allmänt intresse.
 • Innehar körkort
 • Grundläggande datorvana
Utöver detta ser vi att du är kommunikativt duktig och behärskar det svenska språket väl. Du är en drivande, noggrann och strukturerad person som tycker om att bidra med din positiva energi till gruppen. Du har också ett stort säkerhetstänk.

Din arbetsgivare Södra

Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi är jordnära, engagerade och handlingskraftiga och agerar med fötterna på marken, örat mot omvärlden och blicken framåt. Vi sätter såklart också stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden. Mer information om våra förmåner hittar du här.

Placering

Placering på vårt sågverk i Mönsterås. Tjänsten innebär skiftarbete. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten eller verksamheten är du välkommen att kontakta Produktionschef Joakim Simonsson på 072-207 20 81. För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Direkt på 0470 - 89500. Fackliga frågor besvaras av Pontus Johansson, GS, på 0499-45756.

Ansök via länken nedan senast den 4:e december 2022. Hoppas vi hörs snart!

Följ oss gärna på Facebook, Instagram #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
  Mer info
  Kontaktperson Natalie Navrozidou
  Telefon 0470-89088
  Område Mönsterås
  Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (1 dag kvar)

  Om arbetsgivaren

  Ur idén om att man är starkare tillsammans, bildades Södra år 1938. Idag är Södra Sveriges största skogsägarförening med 52 000 familjeskogsbrukare där skogen brukats i generationer. I vår medlemsägda skogsindustri jobbar 3 100 medarbetare med att förädla skogsråvaran och skapa värde för människor och miljö genom förnybara produkter inom trä, massa, biomaterial och energi. Vi har hela världen som marknad och är stora nog att påverka klimatomställningen där skogen spelar en viktig roll. Tillsammans kan vi bidra till ett naturligare samhälle för kommande generationer.