Underhållsmekaniker sökes till Södra Wood i Mönsterås

Underhållsmekaniker sökes till Södra Wood i Mönsterås

Södra Wood Mönsterås behöver stärka upp med en underhållsmekaniker och vi söker nu dig som vill ha ett spännande och utvecklande jobb på ett av Sveriges större sågverk! För mer information om företaget besök gärna www.sodra.com. All kontakt går via angiven kontaktperson hos Lernia Bemanning.

Arbetsuppgifter

Som underhållsmekaniker arbetar du bland annat med förebyggande underhållsarbete på anläggningen. Du arbetar och planerar ditt arbetet genom arbetsorder samt avhjälper akuta underhållsarbeten. Du arbetar också med svetsning, felsökning, hydraulik och tillverkning i verkstaden. Du kommer att arbeta i ett team med andra underhållsmekaniker, elektriker och tekniker.

Arbetet är varierande och kräver eget ansvar och förmågan att ta egna initiativ samtidigt som du ska kunna samarbeta med andra. Säkerheten är också viktig och kräver att du är noggrann.

Formell kompetens
  • Teknisk utbildning, lägst gymnasiekompetens med inriktning mot mekanik/el-underhåll
  • Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom drift, underhåll eller liknande branscher inom produktion
  • grundläggande datorkunskaper i Office och underhållsystem
  • Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • B-körkort och tillgång till egen bil
Personliga egenskaper

På Södra Wood Mönsterås finns möjlighet att utvecklas och ta nya kliv i din karriär. Vi tror därför att du som söker är en målinriktad och arbetsam person som har en positiv inställning till att arbeta. Du visar att du vill lära dig och har förmågan att se ett steg längre i olika situationer. Vi tror även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya människor samt att du har lätt för att samarbeta med andra. Säkerheten är mycket viktig på Södra Wood, det är därför av stor vikt att du som person har lätt för att ta till dig och följa instruktioner samt är säkerhetsmedveten och noggrann.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning som bemanningskonsult hos Lernia Bemanning/ Heltid / Mönsterås med goda möjligheter att anställas på företaget efter inhyrningsperioden som konsult.

Tillträdesdag
Omgående

Arbetstider: 3-skift.

Information
Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan - redan idag!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Mönsterås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.