Underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker

Är du en tekniskt intresserad person som drivs av att lösa problem? Vi söker två Underhållsmekaniker till Södra Wood i Mönsterås!

Arbetsbeskrivning

Vi söker två drivna och mångkunniga underhållsmekaniker till underhållsavdelningen där du ansvarar för mekaniska arbetsuppgifter som exempelvis reparation, drift och underhåll av företagets maskiner. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll tar du tar emot, bereder, planerar, utför och rapporterar ditt arbete på ett effektivt sett. Du ser till att ditt eget arbete utförs enligt fastställda rutiner, instruktioner och verksamhetsprocesser.

Din profil

Arbetet ställer krav på att du har god kunskap inom mekanik, är tekniskt intresserad och ser dig själv som en problemlösare. Arbetet innebär ständigt nya förbättringar och utmaningar varför vi ser att du har en klurig ådra. Vi ser att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss värdesätter du säkerheten högt och är noggrann i ditt arbete. Du trivs i ett nära samarbete med dina kollegor i teamet men har även förmågan att driva på ditt eget arbete. Vi ser att du har B-körkort, heta arbeten-certifikat och goda kunskaper i svenska.

Tjänstgöringsort: Mönsterås

Omfattning: Heltid med start enligt överenskommelse

Arbetstid: 3-skift

Anställning: Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet med goda möjligheter att på sikt bli direkt anställd hos kund.

Sista ansökningsdag är den 26 juni 2022 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson på 0708150261 eller angelica.persson@onepartnergroup.se.
Mer info
Område Mönsterås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Engagemang och drivkraft hos våra medarbetare! Det är det som driver oss framåt. Tillsammans tar vi ansvar för att bli nästa generations skogsföretag. Vill du utvecklas tillsammans med Södra, förändra, tänka nytt och samtidigt bidra till ett samhälle med minskat beroende av fossila råvaror? Då har du hamnat rätt. De gröna tankarna finns med i alla delar av verksamheten. Det är så vi bygger ett lönsamt skogsföretag. Inte bara i dag och i morgon, utan i flera generationer framöver. Det fina med det ansvaret är att vi kan ta det tillsammans. Du får gärna hjälpa oss. www.sodra.com