Är du en framåtlutad lagspelare som trivs med ett tempofyllt arbete? Då är det dig vi söker till Södra Wood i Mönsterås!

Arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter hos Södra Wood innebär transport av deras virke ute i produktion. Som truckförare arbetar du med olika uppgifter där fokus främst ligger på truck och hjullastare.

Din profil

Är du strukturerad, noggrann och sätter säkerhet i första hand, då är det dig vi söker! Utöver detta ser vi att du är kommunikativ samt är du en person som tycker om att bidra med din positiva energi till gruppen.

Vi söker dig med:
  • Truckkort
  • B-körkort
  • God datorvana
  • Kunskaper i Svenska språket, då all kommunikation sker via radio/telefon.
Meriterande för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet av processindustrin.

Tjänstgöringsort: Mönsterås

Omfattning: Heltid med start enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2.

Arbetstider: 3-skift med en veckas ledighet. alt. 2-skift.

Anställning: Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet med goda möjligheter att på sikt bli direkt anställd hos kund.

Sista ansökningsdag är den 26 juni 2022 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson på 0708150261 eller angelica.persson@onepartnergroup.se.
Mer info
Kontaktperson Angelica Persson
Telefon 0708150261
Område Mönsterås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Engagemang och drivkraft hos våra medarbetare! Det är det som driver oss framåt. Tillsammans tar vi ansvar för att bli nästa generations skogsföretag. Vill du utvecklas tillsammans med Södra, förändra, tänka nytt och samtidigt bidra till ett samhälle med minskat beroende av fossila råvaror? Då har du hamnat rätt. De gröna tankarna finns med i alla delar av verksamheten. Det är så vi bygger ett lönsamt skogsföretag. Inte bara i dag och i morgon, utan i flera generationer framöver. Det fina med det ansvaret är att vi kan ta det tillsammans. Du får gärna hjälpa oss. www.sodra.com